Federācija 28.09.2021 13:36

LHF PADOME APSTIPRINA VALDI UN JAUNU ĢENERĀLSEKRETĀRU

WhatsApp Image 2021-09-28 at 11.03.21

Latvijas Handbola federācijas padome pieņēmusi lēmumu par LHF valdes sastāvu, tajā vienbalsīgi ieceļot, Līgu Bīriņu, kura, turpmāk pildīs arī LHF ģenerālsekretāres pienākumus, kā arī Edmundu Bogdanovu un Zigmāru Sondoru. LHF Padome par LHF viceprezidentu apstiprinājusi – Ronaldu Pambakeru.

LHF Padome:
Ivita Asare – prezidente
Ronalds Pambakers – viceprezidents
Anita Puncule – Ludza
Linda Karloviča – Dobele
Raitis Puriņš – Rīga
Edgars Korzāns – Jūrmala
Zigmunds Mickus – Vaiņode

LHF valde:
Līga Bīriņa – priekšsēdētāja
Edmunds Bogdanovs
Zigmārs Sondors

Līga Bīriņa, kopš maija mēneša, aktīvi darbojas Latvijas Handbola federācijā, pildot izpilddirektores amata pienākumus. Šajā laika posmā daudzas lietas ir sakārtots, daudzas lietas ir tapušas skaidrākas un Līga ir gatava ieguldīt savu darbu Latvijas handbola attīstībā. Ģenerālsekretāra amatā Līga Bīriņa nomaina Normundu Blomi:
“Pirmkārt, vēlos teikt lielu paldies visai handbola ģimenei, par darbu un ieguldījumu Latvijas handbola attīstībā, ir patiess prieks just atbalstu un darboties kopā! Aizvadot pirmo LHF padomes sēdi, ir liels prieks redzēt padomes aktivitāti un iesaisti, tas rada papildus pārliecību, ka esam uzņēmuši pareizu kursu.
Šobrīd sadarbojoties ar sporta skolām, klubiem un handbola darbiniekiem esam iezīmējuši galvenos darbības virzienus, kuros būtiski ir jāveic uzlabojumi. Kā vienu no prioritātēm izvirzām – bērnu un jauniešu handbola attīstību reģionos un Rīgā, kas cieši sasaistīts ar treneru izglītību un handbola metodiskā materiāla izstrādi. Esam uzrunājuši Norvēģijā dzīvojošo latvieti Valēriju Putānu, metodiskā materiāla izstrādei un jau oktobrī aizvadīsim semināru, kura ietvaros arī federācija vienosies ar Valēriju par tālāku darbību.
Tāpat man ir patiess prieks, ka komandai pievienojās tāds jomas speciālists kā Zigmārs Sondors, kurš jau ir uzsācis tiesnešu apmācību kursu un jauno tiesnešu mentora programmu. Liels prieks, par Latvijas izlašu paplašināšanos, mums vēl jāizstrādā vadlīnijas efektīvākai procesa norisei un uzraudzīšanai, lai sportistiem nodrošinātu labākos apstākļus valsts izlasē.
Paldies, visiem par iesaisti un atbalstu, īpaši LHF ofisa darbiniekiem, strādājot kopā pie izvirzītajiem mērķiem, veidojot cieņpilnas attiecības un komunicējot, es ticu, ka Latvijas handbols nākotnē sasniegs jaunas virsotnes! ”